Start med å legge glassnudler i en bolle med vann, (dette gjør så den blir myk.) Ønsker du ikke å bruke glassnudler så smaker vårrullene like godt uten.
Finkutt deretter spisskål, gulrøtter og vårløk. Eventuelt bruke knivene i foodprosessor, vi bruker 2 forskjellige størrelser størst på kålen og mindre på gulrøttene.
Legg en klatt melange i en panne og smelt denne, legg i kjøttdeigen og tilsett salt, pepper og koriander og stek på middels varme, tilsett hakket hvitløk når kjøttdeigen nærmer seg ferdig og stek så videre noen minutter til kjøttdeigen er ferdig.
Fin frem wok pannen og tilsett olje, tilsett grønnsakene og bland godt stek på høy varme en stund og vend ofte. Senk temperaturen og la blandingen stå og surre å godgjøre seg litt, vend av å til. Vend så inn den stekte kjøttdeigen i grønnsaksblandingen i wok pannen og bland godt.
Pisk sammen 1 egg i en kopp, finn frem pakken med filoplatene. Legg 1 filoplate på benken med en spiss mot deg. Legg på en toppet spiseskje med fyll. Legg den spisse delen som peker mot deg over kjøttet og stram litt tilbake. Rull en runde og brett sidene inn som en konvolutt. Ta litt av eggeblandingen på som lim på den resterende delen og rull fremover til en stram rull. Legg rullene på et brett eller begynn å friter.
Server vårrullene rykende varme med sweet chilisaus, soyadipp eller en annen du liker.
Notes
Har du ikke tilgang til frityrkoker så går det fint å bruke en gryte å varme oljen i, for å sjekke når oljen er fra 160° til 175° kan du stikke skaftet på en tresleiv i oljen, om det bruser godt rundt er oljen varm nok.